Hvordan Virker Meditation? - Det Er Det Godt For

16. February 2021 • Terapi
Billede: Pixabay

hvordan virker meditation? - Meditation virker ved at man ens nervesystem kommer til at slappe af, det vil sige at man får roligere åndedræt og puls, så man virkelig slapper af. 

Man meditere ved at lytte til sine omgivelser, mærke fornemmelser i sin egen krop og prøve at give slip på negative tanker og byde velkommen til positivitet. 

Meditation er altså en tilstand hvor man slapper af men sammentidig gør plads til positive energier. 

Man kan faktisk meditere lige hvor man vil, men mange vælger at gøre det i mere rolige omgivelser og det er også derfor at man ser mange meditere i naturen eller rum der er indrettet til at virke beroligende. 

Mange lytter også til afslappende musik imens de meditere, hvor der ofte er blandet lyde ind i fra naturen, blandt andet i form af fugle, vandfald og å løb. 

Meditation er et godt redskab til mennesker med mentale helbreds lidelser så som stress, angst og depression, da det virker beroligende og kan give en positiv fornemmelse og virkning på sindet. 

Der findes mange former for guidet meditationer hvis man ønsker hjælp til at komme i gang med at meditere, og det er nok den bedste måde at starte ud på. 

Hvad er shockwave terapi?

24. September 2021 • Terapi
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvordan laver man akupunktur?

05. August 2021 • Terapi
Billede: Pixabay / jorgeparedes1992
Læs Resten