Hvordan Laver Man Akupunktur?

05. August 2021 • Terapi
Billede: Pixabay / jorgeparedes1992

Har du overvejet at få akupunktur, men du ved ikke hvordan det præcist foregår?

Så skal du helt klart læse med her, da du vil få svaret.

Som oftest begynder det med, at du selvfølgelig får en tid hos en akupunktør, gerne en som du har fået anbefalet af en anden, der har haft gode oplevelser med vedkommende.

Her vil du blive spurgt om dit generelle helbred, om du har nogle sygdomme, sover godt om natten, føler dig frisk eller noget helt tredje.

Akupunktøren skal selvfølgelig også sættes grundigt ind i dit problem, som du kommer med for at kunne hjælpe dig bedst muligt.

Herefter vil du blive lagt på en briks og akupunktøren vil finde dine energibaner, hvor nålene bliver placeret, så du kommer til at frigøre mere energi til de udsatte områder.

For nogle år siden besøgte jeg selv en akupunktør, da jeg var helt uden energi og var meget træt. Her satte hun mange nåle nærmest overalt på min krop, i ansigtet og i hovedbunden.

Det gjorde ret ondt, når nogle af nålene blev sat, men det gik hurtigt over igen. Specielt kan jeg huske, at der blev sat en lige midt i min hovedbund, som skulle gøre at jeg slappede af under forløbet. Den gjorde temmelig ondt at få, men lige så snart den havde sat der i nogle minutter, kunne jeg mærke, hvordan jeg begyndte at slappe af.

Hermed får akupunktur mine bedste anbefalinger, da det virkelig har hjulpet mig nogle gange. Dette både hvad angår træthed, men også da jeg havde store smerter på grund af bækkenløsning.

Dette du lige læste er bragt og udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Der kan du blandt mange andre ting, eksempelvis finde Sif Jakobs. Vha. Perlen Odense overlever denne hjemmeside.

Hvad er shockwave terapi?

24. September 2021 • Terapi
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvad er zen?

07. May 2021 • Terapi
Billede: Pixabay, terimakasih0
Læs Resten