Hvordan Mediterer Man? - Tips Og Tricks Til Meditation

24. February 2021 • Terapi
Billede: Pixabay

Mange af os lever i en udmattende hverdag i højt gear og kan have svært ved at finde ro i os selv når vi endelig har lidt fritid. 

Meditation er god måde at komme helt ned i gear og bare mærke roen og den positive energi. 

hvordan mediterer man? - For de flestes tilfælde handler meditation om at opnå en indre ro, afslapning i kroppen og skabe positive tanker, hvilket man kan gøre på forskellige måder. 

Nogle foretrækker at sidde på en bestemt måde, hvor andre gerne vil ligge ned, så de er helt afslappede, det er sådan det op til en selv, hvad man føler sig bedst tilpas med. 

Mange tror også at man skal føre fingerne spidserne sammen for at meditere, men det behøver man altså ikke. 

Der findes guidede meditation, som man kan følge på nettet i videoer, som bøger, eller lydoptagelser, eller man kan modtage undervisning i det, på hold og kurser. 

Meditation handler meget om åndedrat og det at være bevidst om sit åndedrag og trække vejret helt ned i maven og få pustet godt ud igen. 

Det går også ud på at være bevist om sanserne, mærke hvor dan ens krop har det, høre lydene omkring dig, måske også kigge rundt på dine omgivelser og prøve at give slip på alle negative tanker og energier. 

Det indhold du læser i dette indhold, er lavet med økonomisk support fra avXperten. Hos avXperten finder du et stort udvalg af mini blæser varer. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.

Hvad er shockwave terapi?

24. September 2021 • Terapi
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvordan laver man akupunktur?

05. August 2021 • Terapi
Billede: Pixabay / jorgeparedes1992
Læs Resten