Hvad Gør Healing?

01. March 2021 • Terapi
Billede: Pixabay

Healing er en meget gammel behandsform, der har været brugt i østen i tusindvis af år. I Danmark er behandlingsformen ikke særlig udbredt, og er stadig det, som man kalder for alternativ behandling. I denne artikel kigger vi lidt nærmere på, hvad healing egentlig gør for den, der modtager behandlingen.

Hvad gør healing? Healing er en alternativ behandlingsform, hvor man forsøger at genskabe den naturlige balance i individets energisystem. Dette gøres blandt andet ved at forsøge at forløse de forskellige traumer, der kan være årsagen til ubalancen. Healeren bruger sine hænder og energi, som vedkommende kanaliserer over i personen, der modtager healingen.

Den generelle opfattelse blandt healerne er, at de bruger dem selv som en slags redskab eller kanal til at føre en udefrakommende energi ind i modtageren. Energien bliver ofte beskrevet som en form for varme eller lys, der løber gennem healeren og ned i den, der bliver behandlet.

Andre healere bruger ikke en udefrakommende energi, men derimod deres egen energi, der angiveligt skulle have healende evner. Der er som sådan intet facit på, hvordan man healer. Healeren er ofte præget af egne erfaringer, overbevisninger, uddannelse og lignende.

Healer er ikke en beskyttet titel, men der findes flere forskellige uddannelser og kurser, som man kan tage.

Hvad er shockwave terapi?

24. September 2021 • Terapi
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvordan laver man akupunktur?

05. August 2021 • Terapi
Billede: Pixabay / jorgeparedes1992
Læs Resten