Hvad Er Wrap Behandling? Det Prøver Vi At Forklare.

08. February 2021 • Terapi
Billede: pixabay

Body Wrap Spa treatment, som det hedder i det store udland. En ny type behandling der vinder tilpas ind i danmark også. 

Vi prøver at komme lidt ind på hvad det egentlig er. - er det en terapi eller en spa behandling, eller måske begge dele?

Hvad er Wrap Behandling? En Wrap Behandling, også kendt som en "body mask" er en spa-behandlingsform, der har til formål at give bedre hud og reducere kropsmål. En mineral-rig olie formular bliver pakket ind i en indpakning lavet i bomuld, bandager eller plastik-folie og derefter tæt tilsluttet til kroppen.

Disse wraps vil eftersigende fjerne urenheder, toxiner og udtrække overskydende vand-depoter.

Der er mange forskellige behandlinger som disse, og det vi altid og - det er altid, skal være enige om. Er at rigtig meget i beauty branchen, alt fra parfume, hudpleje, hårpleje og til stort set alle behandlingsformer.

Det er placebo effekten - Der siges godt nok at der ér en dokumenteret effekt ved dette - men hvis vi smider den til side, og bare snakker om placebo, så er dette også rigtig vigtigt.

Fordi hvis du FØLER dig smukkere efter en behandling - så ER du smukkere efter en behandling. Fordi hvis du får øget selvtillid, og selvværd så stråler du mere end du plejer.

Vi sender et stort tak til avXperten, der har støttet dette tekstindlæg. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af loddetin. Det årsagen til at avXperten får omtale i dette tekstindlæg.

Hvad er shockwave terapi?

24. September 2021 • Terapi
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvordan laver man akupunktur?

05. August 2021 • Terapi
Billede: Pixabay / jorgeparedes1992
Læs Resten