Hvordan Laver Man Aromaterapi? - Sådan Gør Du

18. February 2021 • Terapi
Billede: Pixabay

Vil du gerne skabe nogle mere rolige og afslappende omgivelser og virkelig afstresse efter en lang dag, så er aromaterapi måske lige det du sørger. 

Hvis du mangler hjælp til hvordan du kommer i gang, så fortæller vi dig her hvordan du skal bære dig ad hvis du vil prøve aromaterapi.

hvordan laver man aromaterapi? - Aromaterapi er en holistisk healings behandling hvor man bruger naturlige planteekstrakter i form af duffte og duft olie, som også er kaldet for essentielle olier som afgiver nogle aromaer som er bevist at virke på helbredet, især det mentale helbred. 

Typisk anskaffer man sig en diffusere eller en lille olie brænder, hvor man tilføjer de essentielle olier, så duften spreder sig ud i rummet og man kan dufte dem. 

Mange bruger aroma terapi sammen med meditation, healing, zoneterapi eller anden form for alternativ behandling så man slapper helt af og opnår en indre ro. 

Afslappende musik virker også godt sammen med, imens man nyder de blide og beroligende dufte, så man husker at mærke det gode ved behandlingen. 

Mange benytter sig at at have en diffusere tændt i hjemmet, som de kan tænde når de komme hjem fra arbejde eller bare trænger til at afstresse, da de er nemme at få i gang og hurtigt spreder duften i hjemmet. 

Hvad er shockwave terapi?

24. September 2021 • Terapi
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvordan laver man akupunktur?

05. August 2021 • Terapi
Billede: Pixabay / jorgeparedes1992
Læs Resten