Hvad Er Healing - Læs Om Behandlingsformen Her!

16. February 2021 • Terapi
Billede: Pixabay

Hvad er healing? - Healing er en alternativ behandlingsform hvor en såkaldt healer, ofte ladere hænderne svæve hen over patientens problem områder, som han være skader, smerter eller andet der gør at patienten har det dårligt. Det går healeren så ind og behandler via healerens egene energier og healende evner. 

For det meste ligger patienten på en briks, måske med et tæppe hen over sig og med en pude under hovedet så patienten slapper helt af. 

Behandleren udføre så imens behandlingen ved enten af holde på det smertefulde område hvor patienten har ondt eller ved at svæve hænderne hen over uden rent faktisk at rører patienten. 

Behandlingen er helt smertefri og uden nogen form for redskaber eller medicin og bliver derfor anset for at være alternativ behandling og går derfor for det meste ikke ind under behandlinger som en læge vil anbefale eller henvise til. 

Selv om lægen ikke vil henvise til en healer, så er det helt risiko frit og kan altså ikke gøre nogen skade på patienten at prøve det, da det ikke kan gøre skader eller smerter værre. 

Det er ikke unormalt at patienten falder i søvn under behandlingen da det skal virke afslappende og beroligende at få en healende behandling. 

Hvad er shockwave terapi?

24. September 2021 • Terapi
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvordan laver man akupunktur?

05. August 2021 • Terapi
Billede: Pixabay / jorgeparedes1992
Læs Resten